Bestil sund take away udefra når du vil

Du kan sagtens bestille sund take away mad. For blot 10 år siden var stort set alt take away tunge, usunde retter, som satte sig på sidebenene og som skulle skylles ned med en cola. Men sådan er det ikke længere. Take away mad har fået en helt ny æra, nu kan du nemlig sagtens bestille sundtakeaway.

Farvel pizza, goddag vegetar sandwich

Hvis du ikke er til pizza, pastaretter med fløde eller burgere hvor fedtet driver ned af siden, så er er der heldigvis masser af alternativer at vælge imellem. I dag kan du sagtens finde sund takeaway mad, som du både kan spise med god samvittighed og til en sund pris. Udvalget af take away steder er kæmpe stor efterhånden og der findes stort ikke den mad, som ikke kan købes og bestilles til at tage med hjem. Vi taler både om risretter, pastaretter, burgere, steaks og fritter, salater og alle de internationale og lidt mere eksotiske retter fra rundt omkring i verden, for eksempel indiske, thai og kinesisk bare for at nævne nogle. 

 

Vi vil være sunde men har stadig meget travlt

I dag er sundhed vigtigere og mere diskuteret end for 10-15 år siden og det har taget en drejning. Nu handler det ikke om sukker længere. I flere generationer var sukker nærmest beskrevet som gift for kroppen og blev sidestillet med en form for euforiserende stof. Sådan er det ikke længere. Billedet har vendt sig mod andre ting og sukker er ikke helt så farligt mere. Det vi gerne vil undgå i dag er gluten og mælkeprodukter. Glutenfri produkter og madvarer har fået et gigantisk boost i løbet af de sidste 5 år og det samme gælder mælkeprodukter. Og derfor er det nu også muligt at få take away , der både er fri for gluten og fri for mælkeprodukter, og det er perfekt. 

 

Det gode ved take away er også at hele familien ikke behøver at spise det samme til aftensmad, du kan bestille 4, 6 eller otte forskellige retter som I kan deles om også kan man vælge det man helst vil have. Så hvis den ene er til stærk mad og den anden er til glutenfri mad, så er der noget til alle. Den løsning er slet ikke mulig hvis du selv står ved gryderne derhjemme og skal kokkerere et måltid til familien og tage hensyn til alle. Det er der ikke tid til i Dagens Danmark.