Brug en life coach som alternativ til psykolog

Uanset hvordan du ser på det, er livet svært. Med så meget pres og så mange forpligtelser er det klart at se, hvorfor vi ofte føler os overvældede og ængstelige. Efterhånden som ugerne, månederne og årene går, stiger det pres. Det bunker oven på os og tilføjer mere vægt til skuldrene, der ikke ser ud til at kunne bæres på dine skuldre.

Alligevel fortsætter vi. Vi bevæger os fremad og står over for alt, hvad livet kaster vores vej. Som et resultat lider vi på den lange bane. Vores personlige liv daler, vores gode vaner vakler og mislykkes, og vi trækker os tilbage i komforten og rammerne for status quo, som vi er så vant til. Det er let at lade livet passere forbi os, når vi er så forbrugte af meningsløse opgaver og tidskrævende, frem for at gå efter selvudvikling.

Det er grunden til, at mange opsøger en psykolog, men en life coach er mindst ligeså vigtig, som et alternativ til psykolog. Vi bliver ofte så indgroede og indstillet på vores måder, at det er svært at se tingene fra et nyt perspektiv. Det er svært at forstå og fordøje de muligheder, der findes derude i verden, når vi er så vant til at operere inden for det, vi har anset for at være den sikre vej i så lang tid.

Få dig en partner

En life coach er en kilde til støtte og komfort. Komforten kommer ikke fra at blive coachet, men fra at blive udfordret med omhu til at sætte og nå mål med mod, overbevisning og ansvarlighed. Det er et fuldt, åbent partnerskab mellem klient og coach, hvor ægthed, forbindelse og intimitet er nøglen til succes for forholdet.

Som med ethvert andet partnerskab skal begge partnere trække deres vægt for at det kan lykkedes. En life coach er ikke der for at tjene som en ansat der blot for sin løn eller en healer eller for at ordne alle problemer dit liv. Snarere spejler en stærk life coach  dig som klient, dit potentiale til at udtrykke indre glans og manifestere det i den virkelige verden. Ved at mødes til en til en ugentlig med en life coach, skaber klienter og life coaches et løbende forhold, som man som klient kan læne sig til i forhold til støtte gennem mange forskellige faser her i livet. Fordi vi trods alt er mere end bare hvad vores jobtitel eller familieliv beskriver.