Brug for alt-i-et træningsudstyret til at opgradere din hjemmetræning?

Er du én af dem med selvdiagnosticerede alvorlige fitness-abstinenser? Eller er du bare én af os dødelige, som har taget lidt – som i lidt(!) – fat i hjemmetræningen, fordi nedlukningen har givet lidt ekstra tid i hjemmet, som vel lige så godt kunne bruges på lidt fitness (sagde ingen nogensinde…)? 

Uanset om årsagen er den ene, den anden eller noget helt tredje, kan det altid betale sig at have udstyret i orden. Dette gælder, uanset om du er den erfarne fitness-ekspert, eller om du er den totale amatør, som kæmper dig igennem de gængse øvelser. Man kan altid dygtiggøre sig, og man kan altid gøre det lidt bedre for den hårdt prøvede krop, som skal holde i mange, mange år endnu. 

Klar til kettlebell?

Det er her, den såkaldte kettelbell kommer ind i billedet. Aner du heller ikke, hvad det er, og har du svært ved overhovedet at udtale ordet korrekt? Bare rolig; det er måske det sværeste af det hele. Derfra går det kun fremad, for selve denne kettlebell er både nem, praktisk og effektiv at bruge.

På sin hjemmeside Kettlebell står den personlige træner Casper Hessellund klar til at hjælpe dig og til at dele gavmildt ud af alle sine tips og tricks, som kan gøre din hjemmetræning endnu mere effektiv, end den måske var i forvejen. 

Casper Hessellund beskriver selv en kettlebell med disse ord: Du vil kunne træne hele kroppen og få en god kondition med bare ét redskab. Perfekt til en full-body hjemmetræning. Kettlebell er uden tvivl det træningsudstyr, du bare skal have, hvis du kan lide funktionel træning, sjov træning og effektiv træning. 

Det er ærligt talt svært at få øje på, hvorfor i alverden det skulle være en dårlig idé at investere i en kettlebell, ikke? Den kan altså bruges til utallige øvelser, så du kommer godt igennem hele kroppen, og så er den til og med ultrapraktisk og -handy at have med rundt. Casper Hessellund beskriver selv, hvordan han lige tager et par stykker under armen, når han skal på ferie… meeeen, så ambitiøse behøver vi vel heller ikke at være, vel? Nok må være nok!

Uanset hvad kan du hoppe ind på Casper Hessellunds hjemmeside Kettlebell og få et overblik over forhandledere, tips og tricks og gode øvelser, som du kan give dig i kast med, så snart du modtager din helt egen kettlebell. Før du ved af det, er du en ægte fitness king eller queen. God træning!

Læs også Fem grunde til hvorfor du skal træne med kettlebell om Kettlebell hos rbmarketing.dk.