Derfor bør du investerer i sol og sommer

Hvis du overvejer at investerer i sol og sommer, byder Spanien på et godt udvalg og gode muligheder for dette. Særligt Malaga er en populær destination for turister såvel som tilflyttere fra hele verden. Dette er grundet at Malaga er en af de mest solrige steder i verden – også om vinteren. Det kan endda vise sig at være særlig fordelagtigt om vinteren, hvor det populære område ikke boomer af turister på samme måde som i højsæsonen om sommeren. Det er dog ikke kun turister, der søger til Malaga. Du kan bl.a. finde Malaga lejlighed til salg, hvis du selv overvejer at tage springet og investerer i sol og sommer.

Malaga

Et af de bedste steder at tage til, hvis du vil have solskin midt i den europæiske vinter, er Malaga det oplagte valg. Denne smukke by er som sagt kendt for at være et turist hotspot, og i vintermånederne er den utrolig populær på grund af dens vidunderlige vejr, som sjældent findes særlig mange andre steder rundt om i verden på de kølige vintermåneder.

Der er masser af gode og oplevelsesværdige ting at lave selv om vinteren på Malaga. Selvom det kan være lidt køligt at slappe af på stranden end der naturligvis er om sommeren, kan du stadig fylde dine dage ud med at besøge det smukke mauriske Alcazaba, beundre det ufærdige Malaga katedral eller lære om lokal vin på Museo del Vino, for blot at nævne nogle få af de mange muligheder.

Som fødested for en af ​​Spaniens mest berømte kunstnere er det også værd at lægge vejen forbi Picasso museet. Og da det er en af ​​de største byer i Andalusien, er intet besøg i Malaga komplet uden at prøve nogle af deres utrolige og lækre tapas restauranter, der er åbne hele året rundt, også om vinteren.

Malaga har faktisk langt flere solrige dage end den omkringliggende region, da den er beskyttet mod nord af bjergene og mod syd ved havet. Dette skaber et mikroklima med milde temperaturer, selv om vinteren. Gennemsnittet for vintermånederne på Malaga, ligger på omkring 15 grader. Derfor kan julen også friste i Malaga. Det er særligt en smuk tid at besøge Malaga, kan man endda konkludere. Lysdisplayet på Calle Larios er altid ganske imponerende at beundre, og den festlige atmosfære er smitsom. Du kan nyde julemarkederne og byde det nye år velkommen med en skål med cava eller champagne.