Dine krøller er smukke – sæt dem fri!

Er du født med krøller i håret? Så sæt krøllerne fri! Du er noget helt specielt og dine krøller er helt specielle. Uanset om det er store krøller eller små krøller, så er de en del af dig og de er med til at danne rammen om dit ansigt. Det kan være at du tidligere altid har bundet dine krøller op i en knold eller i en hestehale. Det kan være at du har redt dine krøller ud, så dit hår så anderledes ud. Eller du har måske været en af dem, der har glattet sit hår, for at få et andet look end det look, som Vor Herre egentligt tænkte at du skulle have. Stop det. Embrace dig selv og dine krøller. Livet er så meget bedre, når man accepterer den man er.

Giv dit krøller et nyt liv

En ting er helt sikkert. 1 – du skal sætte dine krøller fri. 2 – du skal acceptere og elske dig selv som du er. 3 – dine krøller har brug for fugt. Masser af fugt. Der findes mange hårkure og krøllecremer til krøllet hår, her kan du se et super godt udvalg se de bedste krøllecremer her. Der findes både produkter til at putte i håret når dit hår er vådt og når dit hår er fugtigt og når dit hår er tørt.

Det afhænger lidt af, hvad du bedst kan lide følelsen af. Nogle kan bedst lide at putte det i vådt hår, fordi det måske føles knap så tungt som i tørt hår. Og nogle kan bedst lide at putte det i tørt hår, fordi det giver noget struktur og et flot fald i håret på den måde. Her på Bapoon.dk kan du se de muligheder, der er for dig, der fra naturens side har fået lidt ekstra med – nemlig dine krøller.

Sæt dig selv fri

Det handler også om at sætte sig selv fri. Om at turde at være sig selv. Det er skisme ikke nemt. Hele tiden nogen at sammenligne sig med, hele tiden nogen at måle sig med, hele tiden nogen som synes at have noget der er ”bedre” end det, du har. Men det er ikke rigtigt. Hvis vi alle skulle ligne hinanden med det samme hår ville verden være så trist og kedelig. At man så først inden for de seneste par år er gået seriøst i gang med at udvikle hårprodukter til krøller er en anden snak. Måske er det fordi det er gamle mænd med glat hår, der sidder i spidsen af de virksomheder, der udvikler hårprodukter. Who knows. Men du ved én ting – dine krøller er FAB!