Energimærke er nødvendigt – her er hvorfor

I Danmark er det lovpligtigt at have et energimærke, når du ejer et hus. Dette er i første omgang for dig selv, så du har et overblik over dit hus energi forbrug, men særligt når du skal sælge er det vigtigt, da du ikke skal lave salgsopstillinger hos ejendomsmægleren før du har et energimærke.

Med andre ord kan du ikke sælge før du har et energimærke. Der er derfor god grund til at læse med her, da vi giver dig tre gode grunde til at få et energimærke, som kommer udover den lovmæssige grund til at få skaffet et.

Hos Danske Bygningssagkyndige kan vi give dig et tilbud på at få lavet et energimærke, og vi tilbyder samtidig en energi konsulent som kommer og hjælper med vurderingen. Gå ind på vores hjemmeside energimærke og bliv kontaktet af vores kollegaer, eller læs med her hvor vi præsenterer hvorfor et energimærke er vigtigt. 

Få overblik over mulige energi besparelser

Med et energimærke får du samtidig et godt overblik over mulige energi besparelser og du kan øge effektiviteten inden for anvendelse af energi i dit hus.

Du får nemlig et overblik over de energimæssie udgifter, og du får en oversigt over forslag til hvordan du kan lave energi besparende foranstaltninger og råd om, hvordan du kan ændre og reducereenergiforbruget i dit hus.

Dit hus vil herefter blive indplaceret i en energi mærksningsklasse, som herefter vil blive opdateret hvis du formår at implementere nogle af de energi besparende foranstaltninger, som du er blevet foreslået. Der er med andre ord penge at spare ved disse energi besparelser. 

Dit energimærke afhænger af dit hus

Der er forskellige regler for energimærkning, hvilket afhænger af ejendomstypen. Med andre ord afhænger det af om du har et familie hus, et rækkehus, et flerfamilie hus, en ejerlejlighed, en etageejendom, kontor- og erhvervsejendomme eller nybyggeri. Dette kan også afgøre hvornår du skal have udført en enerimærkning. 

Få dit energimærke igennem os

Når du vælger at blive kontaktet af os, så vil du høre fra os inden for en arbejds dag. Her vil en af vores energi konsulenter tage en snak med dig om dit hus, og planlægge et tidspunkt for at komme forbi og lave en vurdering af dit hus.

Under denne vurdering laver vi både en beregning af dit hus forbrug og energimæssige tilstand, vi giver oversigten over forslag til hvordan du kan lave eneribesparende foranstaltninger og råd om at reducere energi forbruget i dit hus, og vi beregner dit hus’ energimærke.