Et par tips til frisurer i mellemlangt hår

Mellemlangt hår er bare en fornøjelse at gå rundt med. Her er der nemlig mulighed for at lave stort set de samme frisurer som i langt hår, men du undgår det tunge look, fordi hårpragten er knap så lang. Derudover er det bare en tand lettere at vedlige holde et mellemlangt hår sammenlignet med det helt lange, der kræver lidt mere pleje og håndarbejde i forhold til uglet, såvel som det helt korte, der ofte kræver lidt mere styling.

Her får du et par forskellige idéer til, hvordan du kan style dit hår, hvis du har en mellemlang frisure.

Hestehalen holder stadig

Hetehalen er en god gammel klassiker, og den lave hestehale holder stadigvæk max.

Hestehalen passer godt til at mellemlangt hår, men kan selvfølgelig også bruges i det lange. Du kan gøre din hestehale lidt mere classy ved at tage en hårtot og sno rundt om elastikken, sådan så den er skjult af dit hår.

Den franske rulle

The French Roll er en anden frisure, du kan lave med et mellemlangt hår.

Du laver en fransk rulle ved først at dele dit hår i en midterskilning eller sideskilning. Her vælger du bare det, du mest har lyst til. Herefter reder du alt håret på den ene af siderne, så det sidder tæt ned til hovedet, og så sætter du håret fast i nakken og op til midt på baghovedet. Så tager du håret og ruller det i en rulle rundt om din finger, sådan så du laver en form for tunnel med dit hår med et hul i midten. Rul mod modsatte side, og sæt så hårnåle fast oppe og nedefra og fra siden af rullen. Når rulle sidder ordentligt fast bagpå, kan du give slip.

Hvis det er nødvendigt kan du påføre et lille lag af lak – eller gerne et andet mere naturvenligt og kropsvenligt produkt. 

Forlængelse og variation med extensions

Det tredje tip er at bruge etensions til at ændre din frisure med. Du kan bruge extensions til at gøre dit hår længere eller opnår forskellige længder i dit hår. Men du kan også bruge extensions til at skabe spil i håret med forskellige farver og nuancer.

Hår trenser kan du finde et udvalg af på hjemmesiden her. Der findes extensions i rigtig mange forskellige slags og farver. Du kan enten påsætte dem som clip oneller du kan også prøve at flette dem ind i håret – eller måske noget helt tredje.