Find den perfekte bolig som studerende med lidt ekstra indkomst

Nicolinehus er tegnet af prisvindende Aart Architects. nicolinehus har en helt igennem unik placering, og kommer derved til at blive omdrejningspunkt for hele Aarhus Ø. Nicolinehus er en sjældenhed og noget ganske særligt, både hvad angår materialer samt funktioner. Du kan være ganske sikker på, at få en bolig ud over det sædvanlige.

Nicolinehus udgør en perfekt blanding mellem natur og kultur og dette er en egenskab der meget præcist reflekterer den unikke placering, sm Nicolinehus har mellem by og hav. Der er frit udsyn til disse enestående omgivelser: Den grønne Riis Skov, det nye havnebad, den gamle lystbådhavn og den historiske midtby. 

Området

Nicolinehus er skabt med drømmen om et hus, der på mange måder summer af mangfoldighed. Det er netop en af grundende til, at Nicolinehus kombinerer private boliger og erhverv. Der ønskes, at der skabes en ramme, hvor huset er i brug både dag og aften.

Som noget ganske unikt bliver der derved lagt flere forskellige offentlige tilgængelige funktioner til, som blandt andet inkluderer caféer, restaurant, markedshal, små detailbutikker og andet, som gør at Nicolinehus i den grad kommer til live, uanset klokkeslæt.

Aarhus Ø er en bydel, som i den grad er i kraftig udvikling. Det er et af de steder, hvor de unge samles og derved et hipt samt attraktivt sted at bo. Både strand, vand, facinerende akitektur, specialbutikker, lystbådehavn, havnebad, teater og meget mere, giver uendelige muligheder for en spændende bydel og trækker mange mennesker til. Alt dette samt essensen af det gode byliv, som inkluderer shopping, caféer og restauranter, skaber den perfekte location for Nicolinehus.

Faciliteter

Nicolinehus har faciliteter af en helt anden verden og ikke noget man før har oplevet i sådan et byggeri. Både indendørs og udendørs fitness muligheder, pool samt sauna på toppen af bebyggelsen, parkering i kælderen og kajakplads ved vandet.

Restaurant, café, bar, indkøbs muligheder samt en helt ny og yderst velsmagende markedshal. Alt dette ovenstående vil blive tilgængeligt inden for blot 30 sekunders elevatortur.

På denne måde kommer Nicolinehus i den grad til, at skabe de perfekte rammer for et godt fællesskab. Du får her rig mulighed for, at være så social som du ønsker og du er tilmed blot 30 sekunder fra, at være i selskab med andre mennesker. Det åbner op for, at man kan lære mange nye mennesker at kende, samt holde fast i det gode naboskab, som egentlig ikke er så almindeligt mere.