Giv en velgørende massage som gavekort

Går du og har en særlig ven i tankerne, som du ved har brug for en tiltrængt pause? Måske har din ven eller veninde problemer med smerter i nakke, skuldre eller ryg?

Massage er en sund pause, som din ven vil blive glad for at modtage som gave. Det er en behandling, hvor kroppens egne ressourcer og immunforsvar aktiveres. Mennesker har længe kendt de mange fordele mentalt og fysisk, som massage giver. 

Massage er en naturlig behandling, hvor man får bearbejdet og strøget kroppens led og muskler, og den slår panodilens korte symptombehandling.

Hvad koster massage?

Måske tænker du at massage er meget dyrt? Det behøver det faktisk ikke at være. F.eks. kan du købe et gavekort til 30 minutters god massage for kun 350 kr. Se mere her: Gavekort til massage

Det er nemt at købe et gavekort til en dejlig massage, du kan bestille kortet online og herefter kan modtageren booke tid hos en dygtig massør. 

Hvilke fordele er der ved at få massage?

Kroppen er en organisme, der hænger sammen; når du er stresset og måske har mange arbejdsopgaver, kan du ubevidst spænde op i kroppens muskler og få låste muskler og smerter. En massage er afstressende og løsner musklerne, du får en kærkommen pause i en stresset hverdag. 

En anden fordel er at blodomløbet cirkulerer bedre, fordi massagen giver ilt til din krops celler. Affaldsstoffer i kroppen frigives og renses ud. Hvis du får regelmæssig massage, vil du blive mere sund og være mere modstandsdygtig. 

Massage hjælper dig med at blive fri for smerter, som er ubehagelige og har bidt sig fast. Du kan f.eks. med en sportsmassage få målrettet massage, der tager sig af problemområder i kroppen, f.eks. smerter i iskias, lænd eller ryg. Videnskabelige studier viser at massage har god effekt på f.eks. lænde- og rygsmerter. 

Hvilke former for massage kan man få?

Du kan få gavekort til en massage af forskellig længde, mellem 30 minutter og op til 120 minutter.

Hvis du har en veninde, der er gravid, er der mulighed for at bestille en graviditetsmassage, med forskellig varighed at vælge mellem. Graviditet belaster muskler og led, derfor kan massage hjælpe til at løsne op i trætte muskler og give den gravide fornyet energi.

Sportsmassage er også en mulighed, her målrettes massagen, så muskler får et bedre flow og præstationsevne. Sportsmassage er også godt, hvis du har en skade i musklerne, som gør ondt.