Guide: Det perfekte kostume til halloween

Oktober er lig med halloween fest, og det er jo altid en god anledning til at holde en fest. Men en fest er ikke bare en fest, det er også en chance for at have lidt venskabelig konkurrence med naboerne, vennerne og de der tør at besøge dit hus. 

Hvis du sand kostumekonge (og det er du selvfølgelig, ellers havde du ikke klikket på denne artikel), så er du garanteret allerede begyndt at kigge efter en uhyggelig udklædning, pynt til selve festen og selvfølgelig de små ekstra fest-ting som man nu engang altid har. 

Nedenfor finder du et par gode råd til hvordan du ellers kan gøre det til en fest som alle deltagerne vil huske. 

Første ting: Udklædningerne

Der er desværre nogle uambitiøse halloween tilhængere der ikke går all-in på deres kostume – det ødelægger desværre mere end de selv går og tror. Derfor kan du med fordel overveje at sætte dresscoden til Ægte uhyggeligt og nedlægge veto mod billige- eller urelevante kostumer. Vi har alle sammen nogle venner der tænker at alle kostumefester er de samme, det handler vel i bund og grund mest om at være klædt ud – men det er jo ikke helt rigtigt, og de venner skal du have omvendt før festen

Anden ting: Pynten

Ligesom at der findes et utal af forskellige pynteting til eksempelvis juletiden, så findes der selvfølgelig også sindsygt mange forskellige pynteting til halloween, og hvis du ikke er den mest ressourcestærke vært, kan du altid gå med dem. Men hvis du er typen der har gåpåmod og brænder for autencitet, så sigt i stedet efter at køre et gennemgående tema – som eksempelvis et sindsygehospital, en gammel kirkegård- eller noget helt tredje. 

Hvis du ser på pyntningsprocessen med samme øje for detalje som dem der laver filmset, så har du virkelig lagt i kakkelovnen til en autentisk setting, der nok skal få det til at løbe koldt ned af ryggen på dine venner- og bekendte.

Sidst: Husk børnene

Når man holder halloween, vil der altid være en lille chance for at der pludseligt står et par børn foran døren og truer med at spøge, hvis ikke du giver dem det de gerne vil have – hvilket som oftest er slik eller penge. 

Nu hvor du alligevel agerer rollen som god vært for gæsterne i huset, så kan du lige så godt også gøre det for børnene ude på gaden – for de husker det mange år frem.