Har du været på Danmarks bedste restauranter?

Har du været på Danmarks bedste restauranter?

Jeg kender ikke en levende sjæl, der ikke vil prise sig lykkelig for en vaske ægte smagsoplevelse. En af dem man sent glemmer – hvis altså nogensinde. For mange mennesker går vejen til lykken gennem mad. Mad gør glad, som man siger. Og jeg kan allerede tilstå og erklære mig dybt enig; mad GØR glad. Jeg lever (tildels, bevares) for de gode smagsoplevelser. Dem man går og glæder sig til dagen lang. Eller når hovedet rammer puden efter en lang dag, og man kan se frem til morgendagens brunch menu. Jeg nægter at tro, at jeg står komplet alene med denne holdning? 

Derfor er det også relevant at spørge, om du har besøgt nogle af Danmarks bedste restauranter? Det behøver ikke nødvendigvis at koste en formue hver gang – og sommetider er det sågar også værd at vente på og spare op til. Sådan har jeg det personligt i hvert fald. Og det behøver heller ikke være Michelin-restauranter hver evig eneste gang – omend de afgjort også er et besøg værd!

Mine anbefalinger til Danmarks bedste restauranter

Jeg har ikke nogen form for faglige ekspertise eller viden, der kvalificerer mig som nogen form for anmelder eller andre flotte titler, relateret til mad eller kokkeri. Overhovedet. Det eneste jeg har at anbefale ud fra er min stor kærlighed til og passion for mad – samt de erfaringer jeg i løbet af mit relativt unge liv har gjort mig. 

  • Dinner days i Odense er et af de bedste initiativer, jeg nogensinde er stødt på. Her kan du købe formidabelt mad til ganske fordelagtige priser. Arrangementet afholdes to gange årligt og en lang række af byens skønne restauranter tilbyder særtilbud i verdensklasse. Så vidt jeg umiddelbart er orienteret afholdes lignende arragementer i flere byer. Men ellers er Odense en vidunderlig by, der er et besøg værd. Her har jeg glædeligt besøgt restaurant, Næsbyhoved Skov.
  • Ellers kan jeg også varmt anbefale Falsled kro, som har beliggenhed i de smukkeste omgivelser på skønne Fyn. Det er afgjort et besøg værd. Du kan desuden også booke en overnatning, hvis det kunne friste. 
  • Kong Hans Kælder er bestemt også et besøg værd – der har man altid lyst til at komme igen!
  • Ellers kan jeg også kun tale varmt om Søllerød kro. Wauw, siger jeg bare!
  • Hvis ikke du har oplevet Noma, kan jeg også anbefale dette. Det er altså bare et besøg værd!

Dette er blot nogle af Danmarks bedste restauranter