Hvad er forskellen på et falsk og ægte skilt?

Hvis du vover dig ud i skilteverdenen og gerne vil begynde at samle sammen, er der et par ting, som du bør vide, før du kaster dig ud i det.  Gengivelser af porcelænsemaljeskilte kan være gode nok, hvis du gerne vil eje et specifikt skilt uden at skulle betale høje priser for det. Ikke alle har pengene til at betale for ægte porcelæn, og derfor kan reproduktioner være et godt alternativ.

Men hvis du vil samle det autentiske og holde dig væk fra de falske skilte, så er der mange detaljer, du bør kende til, inden du går i gang. At kende til forskellen mellem et autentisk skilt og en reproduktion kræver øvelse, men det kan lade sig gøre. Der er flere forskellige måder at bemærke, hvad der er ægte og hvad der er falsk. De fleste reproduktioner er markeret som sådan og er aldrig beregnet til at snyde eller bedrage. Uanset hvad det er, er der dem, der muligvis sælger dem til de høje priser, som de ikke er værd, hvorved du skal være forberedt på dette, inden du går videre med denne hobby.

Hvordan finder man frem til et falsk skilt?

Placeringen af ​​monteringshullerne er blot en af ​​måderne man kan afgøre på, om det tegn, som du ser på, er falsk eller ægte. Nogle producenter lavede kun et tegn med et specifikt design. Hvis dette tegn har otte monteringshuller, og det skilt som du har, har seks monteringshuller, kan det være et tegn på, at der er tale om en reproduktion. I samme scenarie, hvis du ser et design, der er en helt anden stil end hvad du ellers er bekendt med, er det sandsynligvis også en falsk.

En yderligere metode til at bestemme, hvorvidt et porcelænsemaljeskilte er ægte eller ej, er den måde, hvorpå porcelænet er lagt, eller den generelle kvalitet af skiltet. Denne metode indebærer en grundig inspektion af designet. Da disse skilte blev produceret, er der oftest blevet brugt professionelle producenter af porcelænsemaljeskilte til at konstruere og male deres symboler. Porcelænsemaljens layout viser forskellen mellem et legitimt tegn og en efterligning. De originale, autentiske porcelænsskilte blev altså oprettet af fagfolk. Når det så er sagt, var designet altså perfekt. På de originale porcelænsemaljeskilte var det første lag den hvide emalje. Alle andre farver blev lagdelt oven på det. Hvis du støder på et sådan design, hvor malingen flugter, er oddsene, at det er en falsk. Den bedste måde at vide dette på, er ved at køre fingeren hen over farverne. Hvis du kan mærke forskellen i farvernes højder, er det sandsynligvis et ægte skilt.

Du kan se flere eksempler på emaljeskilte her