Hvorfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige tape?

Er tape bare tape? 

Det simple svar er nej. Tape er ikke bare tape og der findes tilmed et bredt udvalg og sortiment af forskellige slags, der alle udtjener forskellige funktioner og bør anvendes i forskellige kontekster. Formentligt kan de fleste den klassiske skelnen mellem gaffatape og dét jeg, personligt i hvert fald, kategoriserer som almindelig tape. 

– Fordi det er nemt!

Hovedårsagen til at tape er de flestes fortrukne, til alt lige fra juleophæng til nemme og hurtige løsninger, er nok, at det er nemt. Meget nemt! Der er jo ikke dét, et stykke gaffatape ikke kan fikse, vel? 
Dog ophøre den nemme proces, hvis man ikke har det rigtige tape.

Jeg mener bare, hvor effektivt ville det være at lukke en flyttekasse med almindeligt tape? Svaret gider sig selv. Eller hvor æstetisk ville det være, at plastre julegaveindpakningen ind i gaffatape? Ikke særlig flot – eller indbydende for modtageren. 
Men tape er en nem løsning og det bedste man kan gøre er, at have den rigtige tape til de konkrete situationer.

Find den rigtige tape – både i størrelse og farve

Tape behøver ikke kun at være din bedste ven, når du pakker gaver ind. Personligt vil jeg anbefale at man ikke blot begrænser sig til den klassiske, traditionelle tape, men derimod finder en tape, der eksempelvis ikke blot udtjener det funktionelle men også bidrager til indpakningens helhed. Eksempelvis en tape der i farvenuancer matcher gavepapiret og bidrager til helhedsindtrykket. Personligt betyder det meget for mig at give gaver, hvis udseende virker indbydende for modtageren. Det er til glæde for både giveren men i særdeleshed også for modtager. Ud fra mit perspektiv bliver jeg altid utroligt glad, hvis der er kræset  lidt ekstra for deltajen. Det giver et mere personligt præg. 

Kvalitet er vigtigt 

Vi har alle sammen haft tape, hvis klisterevne ikke er værd at skrive hjem om. Før man har set sig om, hopper låget på en ellers propfyldt flyttekasse op. Og hvad gør man så? Spilder en halvrulle gaffa – det virker ikke optimalt, vel?

Derfor er kvalitet vigtigt og afgørende for det endelige resultat. Omend det drejer sig om flyttekasser, gaveindpakning, julepyntsophæng i vinduet eller noget helt andet. For mig er det vigtigt og betydningsfuldt ikke at lave dobbeltarbejde – da det både er irriterende og spild af tid og tape, som man i begge tilfælde kunne have brugt bedre og mere værdifuldt. Derfor! Kvalitet er vigtig også, når vi taler om tape, derfor anvender jeg altid https://albeemballage.dk/pakketape-248/