Pludselige behov kan opstå og det er ikke altid man er økonomisk klar

De fleste af os har haft behovet for at skulle låne penge på et eller andet tidspunkt. Det kan være en ekstra uforudset udgift som gør det nødvendigt at tage et lån. Det kan også være et ekstra godt tilbud, som det ville være ærgeligt at gå glip af. Det er muligt at gå i en almindelig bank, men det tager typisk 2-3 uger for dem at gennemgå en låneansøgning og det kan være lang tid at vente. I stedet for kan du undesøge mulighederne blandt de nye kviklån som det er muligt at låne hos. Hurtigt og nemt.

Få krav og hurtig udbetaling

En af de største kendetegn ved et online kviklån er at der stilles få krav til låneansøgeren, samtidig med at der er en hurtig låneprocedure og man har typisk pengene indenfor et døgn. Der er intet krav fra online bankerne om sikkerhed i forbindelse med et lån. Der er et krav om at du har en aktiv emailadresse ,da de ellers ikke kan sende dig et tilbud. Det er også et krav at du har et NemID og en dansk folkeregister adresse. Hvis du har brug for at låne et større beløb kan der være et krav om dokumentation for en form for indtægt. Det kan f.eks. være en kopi af en lønseddel. 

Husk at lægge et budget

Inden du låner er det en god ide at få et godt overblik over din økonomi og starte med at finde ud af om du har råd til at tage et lån. Uanset hvor lille det er. Du skal skrive dine indtægter og udgifter ned. Forskellen er i princippet det du kan betale tilbage på et lån. Med mindre det kun er et par måneder du skal have en meget stram økonomi bør du lægge et budget, hvor der også er plads til lidt sjov i ny og næ.

Når du ansøger om et online kviklån er det en god ide at søge mere end et lån. Det giver dig mulighed for at få et bedre og billigere lån. Inden du acceptere skal du gennemgå de forskellige tilbud. Søg gerne mindst 3 forskellige banker. Det er ÅOP, rentesatsen samt betalingsbetingelserne du skal være opmærksomme op.