Sund og glad hund med den helt rigtige hundemad

Du bliver hvad du spiser – en talemåde, der også gælder din hund.

Du ved sikkert, at din hund har godt af at få sund kost, som er sammensat til at dække alle dens behov. En hund, hvadenten den er hvalp, unghund, voksen eller senior, har brug for en sund kost, så den får opfyldt sine behov og kan vokse sig sund og stærk.

Moderne hundefoder er meget bedre end f.eks. foderet for 15-20 år siden. Foderet er sammensat efter den nyeste viden om hundes behov for ernæring. Et kvalitetsfoder sikrer din hunds trivsel, så den f.eks. ikke får problemer med dårlig mave eller ildelugtende afføring. Den rigtige kost sikrer stærke knogler, en sund og blank pels, og giver din vovse masser af energi til at lege, løbe og gå lange ture med dig.

Du kan også vælge foder, som forebygger problemer med allergi, tandkød eller urinvejslidelser. Du kan med fordel søge råd hos din dyrlæge, som kan hjælpe dig med at finde den rigtige kost, der passer til din hunds alder, race og evt. særlige behov. 

I dag findes der heldigvis mange fodermærker af høj kvalitet, som passer lige til din hunds behov. Du kan få mere information her: sundt hundemad

Disse producenter kan fremhæves:

Country Dog – kvalitetsfoder til den prisbevidste

Country Dog dækker din hunds behov gennem hele dens levealder: Juniorhunde har f.eks. brug for så mange proteiner som muligt, fordi musklerne udvikler sig meget i denne periode. Det har Country Dog hundefoders junior-pakke sørget for at dække i foderet. Foderet indeholder 29 gram protein pr. 100 gram. Kødet er derfor dominerende i denne junior-pakke, og resten er blot naturlige ingredienser. 

Country Dog har også pakkerne:

  • High energy: Til den ekstra aktive hund, som f.eks. går på jagt eller motionerer meget
  • Maintenance: Foder til den voksne hund, som dækker alle dens behov. 
  • Light og Senior: Til den ældre hund, med mindre energibehov og til hunden, der har lidt for meget på sidebenene

Profine – en sofistikeret smagsoplevelse til din hund

Profine er et foder til dig, som gerne vil give din hund en lækker variation i smagsoplevelse og foder i høj kvalitet. 

Prøv f.eks. Profine Adult Chicken & Potatoes til mellemstore hunde. Foderet er målrettet denne type hunde, som har brug for et produkt, der hovedsageligt består af kød og grøntsager. Du får 15 kg foder i en pose Profine. Din hunds led styrkes også, da foderet er tilsat glukosamin, og prebiotika for en sund og optimal fordøjelse.